Je rijinstructeur

Eric Hooijer

Home Over mij

Even voorstellen

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Eric Hooijer en ik ben 47 jaar oud. Ik ben getrouwd met Ina en samen hebben we 2 prachtige dochters, Lieke en Veerle. Mijn hobby’s zijn heel divers en variëren van muziek luisteren en concerten bezoeken tot film kijken, lezen en voetbal (kijken dus, ik ben helaas niet meer zelf actief op het voetbalveld). Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alle sporten en volg ik deze graag op televisie. Na ruim 20 jaar als adviseur in de wegenbouw en de verkeersveiligheid gewerkt te hebben heb ik het roer omgegooid en ben ik de opleiding tot rij-instructeur gaan volgen in Zwolle. Ik heb in 2021 mijn WRM-rijlesbevoegdheid gehaald en ben aansluitend mijn eigen rijschool gestart.

Ik ben sociaal en betrokken en ik hou ervan om op een humoristische manier rijlessen laagdrempelig en begrijpelijk aan te bieden. Ik werk graag met mensen en ben van mening dat een veiliger verkeer begint bij de persoon achter het stuur.

Graag tot ziens bij mij in de lesauto!

Eric

Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan.

Nelson Mandela

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Abc Company

CEO

Scroll naar top