Theorie

Zelf online je theorie leren!

Home Theorie

Theorie

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het bestuderen van de theorie. Dit helpt je ook bij de praktijklessen. Bij rijschool Eric werk ik met iTheorie. Bij elk lespakket krijg je van mij een inlogcode cadeau. Een losse inlogcode van iTheorie kost bij mij 59,- euro.

De online theorieopleiding van iTheorie bestaat uit een digitaal lesboek dat is ingedeeld volgens de 25 CBR-categorieën. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een interactieve toets. Nadat je de theorie hebt bestudeerd krijg je de beschikking over 50 theorie-examens om te kunnen oefenen. Deze oefen-examens verlopen op dezelfde manier als het officiële CBR-examen.

Meer informatie over de online theoriecursus van iTheorie vind je op de site van iTheorie www.itheorie.nl

Houd er rekening mee dat er voor het aanvragen van een theorie-examen bij het CBR net als het praktijkexamen een wachttijd geldt. Ook moet je zelf voldoende tijd inplannen om te studeren. Ik ben altijd bereid om tijdens de praktijklessen antwoord op je eventuele vragen te geven. Daarnaast is het in overleg mogelijk om individuele ondersteuning bij de bestudering van de theorielesstof te krijgen. Je kunt zelf bepalen wanneer je opgaat voor je theorie-examen. Voor het CBR theorie-examen moet je minimaal 16 jaar zijn.

Scroll naar boven